Έκπτωση 20%

Espresso 10 Κάψουλες με Προβιοτικά 100% Arabica

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 6,50
5,20
Κερδίζετε : 1,30 (20%)
60001
Σε Απόθεμα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Μια πρωτοπορία της Natural Products σε συνεργασία με το μεγαλύτερο εργαστήριο βιοτεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής την GanedenBiotech, Τα μοναδικά αυτά προβιοτικά  επιβιώνουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και από τα οξέα του στομάχου και ενεργοποιούνται αφού φθάσουν στο έντερο. Απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ με όλα τα οφέλη των προβιοτικών, ΔΕΝ ΑΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ είναι ουδέτερα.

 

Δοκιμάσαμε και διαλέξαμε τις καλύτερες ποικιλίες πράσινου κόκκου καφέ Arabica και Robusta απ΄ όλο τον κόσμο. Καβουρδίσαμε αυτά τα χαρμάνια με πάθος και μεράκι.

Από την οπτική απόλαυση μιας τέλειας κρέμας, το δυνατό άρωμα, την πλούσια υφή μέχρι την επίγευση που αφήνει στον ουρανίσκο, ένα φλυτζάνι καφές της Natural Products σε συνεργασία με Ελληνική εταιρία καφέ είναι μια δυνατή εμπειρία αισθήσεων.

Εμπιστευθείτε τις αισθήσεις σας και διαλέξτε το δικό σας χαρμάνι και νιώστε την νέα διάσταση απόλαυσης και υγείας.

 


Arabica 100%: Είναι ένα ξεχωριστό χαρμάνι με γεμάτη γεύση, διακριτικό άρωμα και συμπαγές σώμα. Αποτελείτε κυρίως από ποικιλίες καφέδων Arabica ιδανικά ισορροπημένων μεταξύ τους.

Arabica 80% + Robusta 20%: Έχει πλούσιο καϊμάκι που διαρκεί και δυνατή γεύση. Αποτελείτε από υψηλής ποιότητας ποικιλίες καφέδων Arabica και Robusta,που παστρεύονται ιδανικά μεταξύ τους για να ικανοποιήσουν όσους επιθυμούν ένα δυνατό καφέ.

DECAF: Ο espresso Decaf είναι ένα τέλειο χαρμάνι με πλούσιο άρωμα και πλούσια γευση. Ιδανικό για αυτούς που θέλουν έναν γεμάτο καφέ χωρίς καφεΐνη.

Organic: Ένας απολαυστικός καφές με τέλεια γέυση και πλούσιο άρωμα και φυσικά βιολογικός για τους ιδιαίτερους καταναλωτές μας.

 

Διατηρείτε σε σκιερό και δροσερό μέρος. Συμβατές με τις μηχανές, Citiz,Pixi, Lattisima & Essenza, της εταιρίας Nespresso*

Το εμπορικό σήμα  Nespresso* δεν είναι ιδιοκτησία της NaturalProducts, η άλλων συνεργαζόμενων με αυτή επιχειρήσεων.

ΕΝΑ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ!

Αποτέλεσμα εικόνας για bc30 ganeden logo

Στη ίδια ΤΙμή!

BRUSHPICKS 300 ΤΕΜΑΧΙΑ
30001
5,60 5,00
6,50 5,20