BAKING POWDER ALL NATURAL 200 gr

ΚΩΔΙΚΟΣ (SKU): 45008

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 2.90  

2.50

Κερδίζετε : 0.40 (14%)
-14%
Σε Απόθεμα

Φυσικό  BakingPowder

Χωρείς γλουτενη

Έως 60% λιγότερο νάτριο

Χωρίς φωσφορικό άλας 

Χωρίς βαρέα μέταλλα

Χωρίς αλουμίνιο

Προέρχονται από φυσικά συστατικά όπως: Κρέμα του ταρτάρου (Μόνο κάλιο Τρυγικών από Σταφύλια) GDL (γλυκονο-δ-λακτόνη από το καλαμπόκι) και άμυλο αραβοσίτου.

μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση

Χρησιμοποιείται ως παράγοντα φουσκώματος για όλων των ειδών ζύμης αλευριού,  και για αφράτες ομελέτες μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση (60% λιγότερη περιεκτικότητα σε νάτριο, σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα).

Για σίγουρη επιτυχία στις δημιουργίες σας και με την πιο φυσική γεύση που έχετε νοιώσει ποτέ.

Οι δόσεις είναι μόνο για καθοδήγηση και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη συνταγή. Για ζαχαροπλαστική 16 γρ. χρησιμοποιούνται για 400 γρ. αλεύρι. Η σκόνη ψησίματος πρέπει να αναμιγνύεται με το αλεύρι, πριν την προσθήκη άλλων συστατικών. Σε ομελέτες, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 8 γρ. για κάθε 3 αυγά, χτυπώντας τα αυγά με το μπέικιν πάουντερ, πριν την προσθήκη άλλων συστατικών. Για όλες τις άλλες ζύμες, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται 8 γρ. για 250 γρ αλεύρι.

 

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

Κανένα
Φόρτωση ...