Έκπτωση 16%

Natural Colon

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 38,00
32,00
Κερδίζετε : 6,00 (16%)
20020
Σε Απόθεμα
+
Οι εκπτώσεις της ποσότητα μας:
Ποσότητα 2+ 3+
Τιμή 30,00 28,00
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

 

 

Φυσικός  καθαρισμός παχέος εντέρου :

 Έχετε κάποια από τα παρακάτω συμπτώματα;

Έχετε χαμηλή ενέργεια , πονοκεφάλους , ή προβλήματα ύπνου ;

Έχετε χαμηλότερα πίσω προβλήματα ή θέματα κατακράτησης του νερού ;

Κάνετε έναν σκληρό αγώνα για να χάσετε βάρος;

Έχετε κάποια φούσκωμα ή δυσπεψία μετά το φαγητό ;

Έχετε ένα φούσκωμα στο κάτω μέρος  της κοιλιάς ;

Η υπερβολική ποσότητα κατακράτησης αποβλήτων στο παχύ έντερο είναι ο πιο κοινός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έχουν μια πρησμένη κοιλιά που δεν φαίνεται να μπορούν να ξεφορτωθούν εύκολα , δεν έχει σημασία πόσο πολύ κάθονται και με τι ασχολούνται. Θα πρέπει να έχουμε 2 κενώσεις την ημέρα , όμως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πολλές φορές ούτε μία . Αυτό είναι πρόβλημα. 

 Το βάρος του παχέος εντέρου σας συνήθως είναι περίπου 1,8 κιλά . Ωστόσο , το βάρος του παχέος εντέρου ενός ατόμου μπορεί να ζυγίζει μέχρι 15 κιλά ! Αυτό μπορεί να είναι από τα απόβλητα που συσσωρεύονται στο παχύ έντερο , και επειδή το παχύ έντερο μπορεί να επεκταθεί έως και 3 φορές το κανονικό μέγεθος του , γίνεται σχεδόν σαν ένα μπαλόνι , που προκαλεί μια πρησμένη κοιλιά  σαν να είστε 3 μηνών έγκυος .

Σύμφωνα με την RoyalSocietyofMedicine , πάνω από 54 προβλήματα υγείας μπορεί να συνδεθούν με μια τοξική του παχέος εντέρου. Έτσι, το πραγματικό ερώτημα είναι, έχετε τουλάχιστον δύο κενώσεις την ημέρα? Αν ναι το έντερό σας λειτουργεί σωστά. Αν όχι εδώ έχουμε πρόβλημα. 

 Η πραγματική φυσική Απάντηση: Φυσικό Καθαριστικό!

 Το NaturalColon έχει μια ειδική σύνθεση από μίγμα  18 Οργανικών βοτάνων, Ελληνικών, φυτών και φρούτων , επίσης  περιλαμβάνουν οργανικής ρίζας Ginger, Οργανική Καλέντουλα και Βιολογικά Τεύτλα. Αυτά τα φυσικά, οργανικά συστατικά λειτουργούν απαλά για να καθαρίσει σωστά το παχύ έντερο και να βελτιώσει την κινητικότητα, χωρίς οποιοδήποτε από τα κοινές παρενέργειες,  όπως κράμπες, φούσκωμα ή διάρροια.

Το Natural Colon περιλαμβάνει επίσης ένα ειδικό μείγμα προβιοτικών και ένζυμα για να ανανεώσει την χλωρίδα  που καταστρέφεται από τα διάφορα καθαριστικά και τις τοξίνες.


 Τι δεν πρέπει να περιέχουν τα καθαριστικά του εντέρου.

 Ο γιατρός σας θα σας έχει πει

Πάνω από το 97% των προϊόντων του παχέος εντέρου περιλαμβάνουν τα  ακόλουθα επιζήμια συστατικά.

Διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων  και να αποφύγετε αυτά τα συστατικά.

 Ο μπεντονίτης είναι ένας πηλός που χρησιμοποιείται ως ένα συνδετικός ή πυκνωτικός παράγοντας. Όταν ο Μπεντονίτης απορροφά υγρά, διαστέλλεται, και καθώς στεγνώνει, μπορεί να σχηματιστεί ρωγμές. Στις  Ηνωμένες Πολιτείες Υη πηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ αναφέρει ότι ο μπεντονίτης μπορεί να προκαλέσει μια σοβαρή απόφραξη του εντέρου και μπορεί να προκαλέση ανωμαλίες ή οζίδια, βλάπτει επίσης  τους βλεννογόνους ιστούς.

 SENNA συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες είναι κοιλιακό άλγος, διάρροια, φούσκωμα, αέρια, πρωκτικός ερεθισμός, ναυτία, πρωκτική αιμορραγία, ταχυκαρδία, εφίδρωση, λιποθυμία, δερματικό εξάνθημα και επιδείνωση της δυσκοιλιότητας.

 Το Cascara Sagrada ένα επικίνδυνο συστατικό που επηρεάζει τα νεφρά και μπορεί επίσης να προκαλέσει αίσθημα κοιλιακού άλγος, κράμπες και αιματηρές κενώσεις. Cascara sagrada έχει επίσης συσχετιστεί με την ανάπτυξη της χολοστατικής  ηπατίτιδας, και υψηλή πίεση αίματος.

  Η πραγματική φυσική Απάντηση: Natural Colon

Vegan 100%, 100% ακατέργαστα συστατικά, και χωρίς γλουτένη.

Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα πριν τον ύπνο.

ΟΧΙ Cascara Sagrada

ΟΧΙ Senna

ΟΧΙ Μπεντονίτη


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ


Η πρακτική του φυσικού καθαρισμού του παχέος εντέρου χρονολογείται από την αρχαία Ελλάδα. Στις ΗΠΑ, τον καθαρισμό του παχέος εντέρου έγινε δημοφιλής στη δεκαετία του 1920 και του 1930. Αλλά όταν μπήκαν διάφορα συμφέροντα στην μέση οι θεωρίες πίσω από αυτό έχασαν  την υποστήριξη, και  έπεσε σε δυσμένεια. Τώρα πια, όμως, ο  καθαρισμός  του παχέος  εντέρου θεωρείτε επιβεβλημένος  και χρησιμοποιούν διάφορα τσάγια, ένζυμα για τον καθαρισμό του και το ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί.

 

Είναι ο καθαρισμός του εντέρου καλό για σας;

Η κριτικές ακόμα και τα συμφέροντα είναι πολλά και οι γνώμες διίστανται.  Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ερευνητές έχουν αφιερώσει λίγο χρόνο και  λίγες  μελέτες  για τον καθαρισμό του παχέος εντέρου. Προς το παρόν, εδώ είναι μερικές πληροφορίες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν ο καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι για σας.

Ποια είναι η θεωρία πίσω από φυσικό καθαρισμό του παχέος εντέρου ;

Μία από τις κύριες θεωρίες πίσω από τον καθαρισμό του παχέος εντέρου είναι μια αρχαία δοξασία που ονομάζεται η θεωρία της autointoxication . Αυτή είναι η πεποίθηση ότι άπεπτο κρέας και άλλα τρόφιμα προκαλούν συσσώρευση βλέννας στο παχύ έντερο. Αυτή η συσσώρευση παράγει τοξίνες , λέει η θεωρία , τα οποία εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος , και δηλητηριάζουν το σώμα.

 Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι αυτές οι τοξίνες μπορούν να προκαλέσουν ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων , όπως :

κούραση

πονοκέφαλος

Η αύξηση του βάρους

Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

Στην πραγματικότητα  η ιδέα πως οι  τοξίνες  απορροφώνται από το σώμα κάνει κάποια αίσθηση . Επίσης αν πάρουμε και για παράδειγμα το κλύσμα πόσο ξαλαφρώνει τον Άνθρωπο τότε  ίσως να έχουν κάποια βάση όλα αυτά και οι τοξίνες να επηρεάζουν όλο το νευρικό σύστημα.


  Ποιος είναι ο στόχος του φυσικού καθαρισμού του παχέος εντέρου;

 Οι ισχυρισμοί που διατυπώνονται από τους παραγωγούς των προϊόντων καθαρισμού του παχέος εντέρου και των Γιατρών καθαρισμού του παχέος εντέρου είναι ευρεία και εκτεταμένη. Κύριος στόχος τους είναι να καθαρίσετε το παχύ έντερο από τις μεγάλων ποσοτήτων από τη στασιμότητα, και τοξικά απόβλητα και την κρούστα στα τοιχώματα του παχέος εντέρου. Κάτι τέτοιο, ισχυρίζονται, θα ενισχύσει τη ζωτικότητα του σώματος.

Άλλα δήλωσαν οι στόχοι περιλαμβάνουν:

Βελτίωση της ψυχοσύνθεσης

Τη βελτίωση του ανοσοποιητικού συστήματος

Την απώλεια βάρους

Μείωση του κινδύνου καρκίνου του παχέος εντέρου

Ο καθαρισμού του παχέος εντέρου έχει μελετηθεί σε σχέση με μερικές ανησυχίες για την υγεία. Αυτά περιλαμβάνουν:

ακράτεια κοπράνων

Οστομίοση (χειρουργική σύνδεση μεταξύ  εντέρου και το εξωτερικό του σώματος) φροντίδα

Σπασμός κατά τη διάρκεια της κολονοσκόπησης

Αποβολή των τοξινών.

Πριν και κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων του εντέρου

Στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, έχει γίνει έρευνα για να πει κατά πόσον ή όχι ένας καθαρισμός του παχέος εντέρου είναι χρήσιμος

 . Είναι ένας φυσικό καθαρισμός του παχέος εντέρου που κάνει ο οργανισμός αρκετός?

 Οι κινήσεις του εντέρου είναι αρκετές για να καθαρίσουν  το άνω και κάτω μέρος; Ή μήπως είναι αλήθεια ότι οι εργασίες καθαρισμού του παχέος εντέρου μπορεί να είναι ευεργετική. Αυτό εξακολουθεί να είναι ασαφές. Γνωρίζουμε ότι το σώμα μόνο μπορεί να κάνει τα εξής:

 Τα Φυσικά βακτήρια του παχέος εντέρου μπορούν να αποτοξινώσουν  τα απόβλητα των τροφίμων.

Το ήπαρ επίσης εξουδετερώνει τις τοξίνες.

Η Βλεννογόνος του παχέος εντέρου μπορεί να κρατήσει ανεπιθύμητες ουσίες και αυτές να ξαναμπούν στο το αίμα και τους ιστούς.

Η άνω και κάτω τελεία ρίχνει τα παλιά κύτταρα περίπου κάθε 3 ημέρες, εμποδίζοντας την συσσώρευση επιβλαβών υλικών.

Ο φυσιολογικός αριθμός των κινήσεων του εντέρου ποικίλει από άτομο σε άτομο.

Η αύξηση του αριθμού των κινήσεων του εντέρου δεν βελτιώνει την απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει γιατί το σώμα απορροφά περισσότερες θερμίδες πριν φτάσουν στο παχύ έντερο.

 Τι άλλο μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την υγεία του παχέος εντέρου;

 Τι θα φάμε - δεν είναι αυτό που ξεπλένει το παχύ έντερο σας - μπορεί να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην υγεία του παχέος εντέρου, μειώνοντας τον κίνδυνο καρκίνου του παχέος εντέρου και τη συνολική υγεία σας.

 Αυξάνοντας τόσο διαλυτές όσο και αδιάλυτες ίνες μπορεί να βοηθήσει σε ένα ευρύ φάσμα των γαστρεντερικών προβλημάτων, όπως δυσκοιλιότητα, εκκολπωματική νόσο, και του παχέος εντέρου. Ο τυπικός Αμερικανός καταναλώνει 10 γραμμάρια με 15 γραμμάρια την ημέρα, αλλά θα πρέπει να έχετε πιο κοντά στα 20 γραμμάρια με 35 γραμμάρια. Αν δεν υπάρχουν προβλήματα γλουτένη, προσθέτουν πηγές τόσο αδιάλυτες φυτικές ίνες, όπως τα δημητριακά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως, καθώς και διαλυτές φυτικές ίνες, όπως το πίτουρο, τα φρούτα, τα λαχανικά και πλιγούρι βρώμης.

 Επίσης, πίνετε πολλά υγρά, αλλά να πίνετε αλκοόλ με μέτρο. Αποφύγετε τον καπνό και να περιορίσετε το κόκκινο κρέας. Και, φυσικά, τον έλεγχο για καρκίνο του παχέος εντέρου αρχίζει στην ηλικία των 50, ή και νωρίτερα εάν ο γιατρός σας συμβουλεύει.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ NATURAL COLON

 

 ToΜπρόκολο είναι ένα από τα πολύ χαμηλά σε θερμίδες, αλλά πλούσιο σε θρεπτικά στοιχεία λαχανικό. Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, ανόργανα άλατα, βιταμίνες και αντι-οξειδωτικά που έχουν αποδειχθεί οφέλιμα για την υγεία. Η συνολική αντιοξειδωτική δύναμη μετράται με βάση το οξυγόνο ριζική ικανότητα απορρόφησης (ORAC) του μπρόκολου είναι ένα καταπληκτικό 1632 μmol!
Το φρέσκο μπρόκολο είναι μια αποθήκη των πολλών ισχυρών φυτο-θρεπτικών συστατικώ όπως θειοκυανικά, ινδόλες, σουλφοραφάνη, isothiocyanates και φλαβονοειδή όπως η βήτα-καροτίνη κρυπτοξανθίνη, λουτεΐνη, και Zea-ξανθίνη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά πλούσια, φυσική πηγή βιταμίνης-C.
Τα φύλλα μπρόκολου (οι πράσινες κορυφές) είναι μια εξαιρετική πηγή των καροτενοειδών, βιταμίνη Α, βιταμίνη Κ, και η Β-
complex ομάδα, βιταμίνες όπως η νιασίνη (βιταμίνη Β-3), παντοθενικό οξύ (VIT.B-5), πυριδοξίνη (VIT.B-6), και ριβοφλαβίνη. Το  κεφάλι έχει επίσης κάποια ποσότητα που προάγουν την υγεία με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.

 Τα Blueberries προσφέρουν μια εκπληκτική ποσότητα προς όφελος της υγείας μας θρεπτικά συστατικά, όπως διαλυτές φυτικές ίνες, μέταλλα, βιταμίνες, και χρωστική αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν πάρα πολύ προς την βέλτιστη υγεία και ευεξία.

Τα βακκίνια είναι μεταξύ των υψηλότερων σε αντιοξειδωτικά φρούτα.  Η αντιοξειδωτική αξία τους προέρχεται κυρίως από πολυ-φαινολικές ενώσεις ανθοκυανίνες, όπως χλωρογενικό οξύ, τανίνες, myricetin, quercetin και kaempferol. Τα φρέσκα μούρα προσφέρουν επίσης βιταμίνη C, βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε. Μαζί, αυτές οι βιταμίνες λειτουργούν ως ισχυρά αντι-οξειδωτικά, τα οποία βοηθούν τον περιορισμό των ελεύθερων ριζών  στο σώμα.

Τα μούρα προσφέρουν μερικά από την  Β-Complex ομάδα των βιταμινών, όπως νιασίνη, πυριδοξίνη, φυλλικού οξέος και παντοθενικό οξύ. Επιπλέον, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Β-6, νιασίνη, ριβοφλαβίνη, παντοθενικό οξύ και το φολικό οξύ.


  Τα ώριμα
raspberry σμέουρα είναι χαμηλά σε θερμίδες και κορεσμένα λίπη, αλλά είναι πλούσια πηγή διαιτητικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα σμέουρα έχουν πολύ υψηλά επίπεδα των φυτοχημικών φαινολικών φλαβονοειδών, όπως ανθοκυανίνες, ελλαγικό οξύ (τανίνες), κερκετίνη, το γαλλικό οξύ, cyanidins, pelargonidins, κατεχίνες και kaempferol.
Νωπά σμέουρα είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C. Περιέχουν επίσης πολλές αντιοξειδωτικές βιταμίνες όπως η βιταμίνη Α και βιταμίνη Ε. Raspberry έχει αξία ORAC (οξυγόνο ριζική ικανότητα απορρόφησης) περίπου 4900, το οποίο κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων-κατετάγη ORAC φρούτα!

 Η φράουλα είναι πλούσια πηγή σε φυτο-θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και βιταμίνες που είναι απαραίτητες για τη βέλτιστη υγεία και την ευεξία.
Η φράουλα έχει αξία ORAC (οξυγόνο ριζική ικανότητα απορρόφησης, ένα μέτρο της αντι-οξειδωτικό αντοχή) περίπου 3577μmol που βοηθά το σώμα να αποβάλει τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες. Τα μούρα είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C (100 g παρέχουν 58,8 mg ή περίπου 98% του RDI), η οποία είναι ένα ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό.

Αυτά δεν είναι τα μόνα οφέλη, το γνωστό φρούτο είναι πλούσιο σε Β-Complex ομάδα των βιταμινών, καθώς επίσης περιέχουν και βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και μια αφθονίασε φλαβονοειδών πολυφαινολικά αντιοξειδωτικά όπως λουτεΐνη, zea-ξανθίνη, και βήτα-καροτένιο.

 Το κίτρινο φρούτο φορτωμένο με διαλυτές φυτικές ίνες που βοηθά στις φυσιολογικές κινήσεις του εντέρου. Μειώνοντας έτσι τα προβλήματα δυσκοιλιότητας. Η μπανάνα περιέχει άφθονα προς όφελος της υγείας αντιοξειδωτικά, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες.
Η φρέσκιες μπανάνες παρέχουν υψηλά επίπεδα σε απαραίτητα ανόργανα άλατα όπως ο χαλκός, μαγνήσιο, και μαγγάνιο. Το μαγνήσιο είναι απαραίτητο για την ενίσχυση των οστών και χρησιμοποιείται από το σώμα, ως συνπαραγωγός για το αντιοξειδωτικό ένζυμο , υπεροξειδική δισμουτάση.
Η φρέσκια μπανάνα είναι επίσης μια πολύ πλούσια πηγή καλίου.


  Τα κεράσια είναι πολύχρωμα, πλούσια σε χρωστικές ουσίες  οφέλιμες  για την υγεία. Αυτές οι χρωστικές ουσίες, στην πραγματικότητα, είναι ενώσεις φλαβονοειδών πολυφαινολικών γνωστές ως γλυκοσίδες ανθοκυανινών. Οι ανθοκυανίνες έχουν  κόκκινο, μωβ, μπλε οι χρωστικές ουσίες αυτές βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά.

Συγκεντρώνονται κυρίως στη φλούδα τους και είναι γνωστό ότι έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.
Περαιτέρω, είναι μια μεγάλη πηγή μετάλλων, όπως κάλιο, σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και μαγγάνιο. Το κάλιο είναι απαραίτητο για την καλή λειτουργία της καρδιάς. Οι καρποί, ιδιαίτερα τα ξινά κεράσια, είναι εξαιρετικά πλούσια σε ωφέλιμα για την υγεία φλαβονοειδή πολυ φαινολικά αντιοξειδωτικά όπως η λουτεΐνη, Ζέα-xanthinand β-καροτένιο. Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι κεράσι έχει ευεργετική δράσηγια την καλή υγεία και την ελαχιστοποίηση απο μια σειρά προβλημάτων.
Τα κεράσια έχουν επίσης εξαιρετικά υψηλά επίπεδα βιταμίνης-C.

 Τα φυτικά φύλλα της ρίγανης δεν έχουν χοληστερόλη. Ωστόσο, αποτελούν μια πλούσια πηγή διαιτητικών ινών. Τα ενεργά στοιχεία του βοτάνου μπορεί να βελτιώσουν την κινητικότητα του εντέρου εκτός από την αύξηση της ισχύος της πέψης με τη διευκόλυνση της ορθής γαστρο-εντερικής έκκρισης  ενζύμου. Η ρίγανη περιέχει μια εντυπωσιακή λίστα των φυτών που προέρχονται από χημικές ενώσεις που είναι γνωστό ότι  προάγουν την υγεία.
Η ρίγανη είναι μια δοκιμασμένη «σούπερ τροφίμων», που μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά οφέλη που προσφέρει στην υγεία με πολλά  πλεονεκτήματα. Αυτό το βότανο είναι μία από τις βάσεις θεμέλιο μιας υγιεινής μεσογειακής διατροφής εκτός από το ελαιόλαδο, τα ψάρια, τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά, βότανα και λαχανικά.

 Ο μαιντανός επίσης περιέχει χοληστερόλη. Ωστόσο, είναι πλούσιος σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, ανόργανα άλατα και φυτικές ίνες. Ο μαϊντανός είναι γεμάτος με τα απαραίτητα πτητικά έλαια όπως μυριστικίνη, λιμονένιο, ευγενόλη, και άλφα-thujene.
Ο μαϊντανός είναι γεμάτη με πολυ-φαινολικά φλαβονοειδή αντιοξειδωτικά, συμπεριλαμβανομένων apiin, απιγενίνη, crisoeriol και luteolin. Και έχει αξιολογηθεί ως μία από τις κορυφαίες πηγές των φυτών για τα επίπεδα αντιοξειδωτικής δράσης. Συνολική αξία ORAC, η οποία μετρά την αντιοξειδωτική δύναμη, είναι 1,301 μmol TE (TROLEX ισοδύναμα).
Επιπλέον, το βότανο είναι πλούσιο σε seveal αντιοξειδωτικές βιταμίνες, συμπεριλαμβανομένης της βιταμίνης-Α, βήτα-καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη-Ε, zea-ξανθίνη, λουτεΐνη, και κρυπτοξανθίνη. Είναι επίσης μια φανταστική πηγή βιταμίνης Κ και φυλλικού οξέος.

 Το Mango φρούτο είναι πλούσιο σε προ-βιοτικά φυτικές ίνες και απαραίτητες βιταμίνες.
Επιπλέον, η φωτεινή, πολύχρωμη φλούδα μάνγκο είναι πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά, όπως τα καροτενοειδή αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες.

 Ο αρακάς είναι ένα από τα πιο θρεπτικά όσπρια, είναι πλούσιος σε φυτο-θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που βοηθούν και υποστηρίζουν τη βέλτιστη υγεία. Τα μπιζέλια είναι γνωστά σαν μια καλή πηγή διαλυτών καθώς και η αδιάλυτη ίνα η οποία περιέχει είναι απαραίτητη για την καλή πέψη και την υγεία του παχέος εντέρου.
Τα νωπά φασόλια μπιζελιών είναι εξαιρετική πηγή φολικού οξέος και ασκορβικού οξέος (βιταμίνη C). Επίσης, είναι μια άφθονη πηγή των φυτοστερολών, ειδικά β-σιτοστερόλη. Οι ιδιότητες για την υγεία δεν σταματούν εκεί, τα μπιζέλια είναι επίσης μια πλούσια πηγή πολλών μετάλλων όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, ο χαλκός, ο ψευδάργυρος και το μαγγάνιο.

 Είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά, ανόργανα άλατα, βιταμίνες. Η κολοκύθα είναι μια από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για τη δυσκοιλιότητα και βοηθά τα απόβλητα να περάσουν ομαλά μέσω του εντερικού σωλήνα.
Η κολοκύθα είναι άλλο ένα από τα πολύ χαμηλά σε θερμίδες λαχανικά. 100g φρούτων παρέχει μόνο 26 θερμίδες και δεν περιέχει κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη.
Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, κολοκύθας είναι φορτωμένο με πολλές αντι-οξειδωτικές βιταμίνες, όπως η βιταμίνη-Α, βιταμίνη-C και βιταμίνη-Ε.

 Ο ανανάς είναι μια πλούσια πηγή διαλυτών και αδιάλυτων φυτικών ίνών, όπως η πηκτίνη. Μαζί, αυτές  ενισχύουν τη σωστή πέψη και βοηθά να κινηθούν αποτελεσματικάτα αποβλήτα μέσω του παχέος εντέρου.
Ο ανανάς περιέχει πρωτεολυτικά ένζυμα βρομελίνης, που αφομοιώνει τα τρόφιμα από την κατάργηση των πρωτεϊνών.

 Τα τεύτλα είναι πολύ χαμηλά σε θερμίδες ( παρέχουν 45 kcal/100 g) και δεν έχουν  καθόλου χοληστερόλη. Πολλά θρεπτικά οφέλη του προέρχονται από τις φυτικές ίνες, τις βιταμίνες, μέταλλα και το μοναδικό φυτό που περιέχει αντι-οξειδωτικά.
Όπως ήδη γνωρίζετε, οι φυτικές ίνες είναι ένα βασικό συστατικό για την υγεία του παχέος εντέρου και βοηθά στην υποστήριξη ενός φυσικά υγιούς εντερικού σωλήνα.

Αυτή η υπερ-φρούτων είναι μέτρια σε θερμίδες. 100g παρέχει 83 θερμίδες, λίγο περισσότερο από ότι τα μήλα, αλλά δεν έχει χοληστερόλη και κορεσμένα λίπη.

 
Είναι πλούσια πηγή σε διαλυτές και αδιάλυτες διαιτητικές ίνες που βοηθούν στην ομαλή λειτουργία του πεπτικού και στις κινήσεις του εντέρου.

 Γνωστό για την ισχυρή, αρωματισμένη σκελίδα του, το σκόρδο περιέχει πολλά αξιόλογα φυτο-θρεπτικά συστατικά, μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που έχουν αποδεδειγμένα οφέλη για την υγεία. Το σκόρδο είναι μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και ανόργανων συστατικών που είναι απαραίτητα για τη βέλτιστη υγεία.
Οι βολβοί είναι μία από τις πλουσιότερες πηγές καλίου, σίδηρο, ασβέστιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και είναι γνωστό στον άνθρωπο. Το σελήνιο είναι για μια υγιή καρδιά, και είναι ένας σημαντικός συμπαράγοντας για αντιοξειδωτικά ένζυμα μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
Το μαγγάνιο χρησιμοποιείται από το σώμα, ως συν-παράγοντας για το ένζυμο αντιοξειδωτικό, υπεροξειδική δισμουτάση. Περιέχει πολλές ευεργετικές φλαβονοειδής αντιοξειδωτικές  όπως η β-καροτίνη, Ζέα-ξανθίνη, και γνωστές βιταμίνες όπως η βιταμίνη-C. Η βιταμίνη C βοηθά το σώμα να αναπτύξει αντίσταση ενάντια στα προβλήματα υγείας και απομακρύνει τις επιβλαβείς, προ-φλεγμονώδεις ελεύθερες ρίζες προτού προκαλέσουν προβλήματα.
Οι σκελίδες σκόρδο έχει ένα εκπληκτικά υψηλό επίπεδο των βιταμινών και ανόργανων συστατικών.

 Το μπρόκολο είναι ένα ευρέως δημοφιλές λαχανικό. Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει από την αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή εποχή, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά, μηδενική χοληστερόλη και γεμάτο αντι-οξειδωτικές ιδιότητες.
Το μπρόκολο είναι πολύ πλούσια πηγή β-καροτένιου, λουτεΐνη και Ζέας-ξανθίνη. Αυτά τα ισχυρά φλαβονοειδή έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές δραστηριότητες που προσφέρουν αμέτρητα οφέλη στην υγεία. Το Βήτα-καροτένιο μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στο σώμα.

Το μπρόκολο είναι μια από τις άριστες φυτικές πηγές της βιταμίνης-Κ. Μόλις 100g των λαχανικών προσφέρει περίπου 700% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης! Αυτό το φυλλώδες, πράσινο λαχανικό είναι επίσης ιδιαίτερα υψηλό σε πολλές Β-comblexβιταμινών ομάδες όπως νιασίνη, βιταμίνη Β-6 (πυριδοξίνη), θειαμίνη, παντοθενικό οξύ, κλπ.
Το μπρόκολο παρέχει μια πλούσια πηγή διατροφής που ωφελεί την καλή λειτουργία του παχέος εντέρου.

 Τα φύλλα του δενρολίβανου είναι πλούσια σε ορισμένες φυτοχημικές ( φυτικής προέλευσης ) ενώσεις που είναι γνωστό ότι οι ιδιότητές του προάγουν την υγεία. Τμήματα του βοτάνου , ειδικά οι κορυφές και το λουλούδι , είναι γεμάτα από φαινολικά αντι -οξειδωτικού rosmarinic οξύ μαζί με πολυάριθμα για την υγεία πτητικά αιθέρια έλαια, όπως κινεόλη , καμφένιο , βορνεόλη , βορνύλιο αιθυλεστέρα, α -πινένιο , κλπ.
Τα φύλλα του έχουν μόνο 131 θερμίδες ανά 100 γραμμάρια και μηδενική χοληστερόλη . Εκτός από τα άφθονα θρεπτικά συστατικά , αυτό το κλασικό βότανο είναι γεμάτο με πολλά αξιόλογα μη - θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές ίνες ( 37 % της ΣΗΠ) . Το φυτό είναι εξαιρετικά πλούσιο σε πολλές  Β ομάδες βιταμινών , όπως φολικό οξύ , παντοθενικό οξύ , πυριδοξίνη , και ριβοφλαβίνη . Προσφέρει επίσης υψηλά επίπεδα φυλλικού οξέος. Περιέχει περίπου 109 μg ανά 100g ( περίπου 27 % της ΣΗΠ) .
Το δενδρολίβανο είναι επίσης γεμάτο με καλές ποσότητες της βιταμίνης Α. Η βιταμίνη Α είναι γνωστό ότι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι απαραίτητη για τη βέλτιστη υγεία . Βιολογικά φύλλα δεντρολίβανου είναι μια καλή πηγή της αντιοξειδωτικής  Βιταμίνη - C , καθώς  επιπλέον , τα φύλλα , είτε φρέσκα ή αποξηραμένα , αποτελούν μια πλούσια πηγή βασικών μετάλλων όπως το κάλιο , ασβέστιο , σίδηρο, μαγγάνιο , χαλκό και μαγνήσιο.

  Τα φύλλα βασιλικού περιέχουν πολλές αξιόλογες φυτικής προέλευσης χημικές ενώσεις που είναι γνωστό ότι έχουν ισχυρές ιδιότητες, που προάγουν την υγεία. Περιέχουν πολλά ευεργετικά αιθέρια έλαια, όπως η ευγενόλη, κιτρονελλόλη, λιναλοόλη, κιτράλη, λιμονένιο και τερπινεόλης. Τα μέρη τα βότανα είναι πολύ χαμηλής θερμιδικής αξίας και δεν περιέχουν χοληστερόλη, αλλά είναι πολύ πλούσια πηγή πολλών βασικών whole-food θρεπτικά συστατικά, μέταλλα και βιταμίνες που βοηθούν την προώθηση της βελτίωσης της υγείας.
Επίσης, έχει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα β-καροτένιο, βιταμίνη Α, κρυπτοξανθίνη, λουτεΐνη και της Ζέας-ξανθίνη. Αυτές οι ενώσεις βοηθούν και δρουν ως δεσμευτές προστατευτικά έναντι του οξυγόνου που προέρχονται από ελεύθερες ρίζες και αντιδραστικά είδη οξυγόνου (ROS) που παίζουν ρόλο στη γήρανση. Zea-ξανθίνη, είναι ένας ισχυρό, κίτρινο, φλαβονοειδή καροτενοειδών ενώσεως. Πολυάριθμες μελέτες δείχνουν ότι τα κοινά βότανα, τα φρούτα, και τα λαχανικά που είναι πλούσια σε Ζέας-ξανθίνη αντι-οξειδωτικό βοηθούν στην προστασία των κυττάρων που σχετίζονται με την ηλικία.

 

 

 

 

 

 

 

Παρόμοια Προϊόντα

Έκπτωση 16%
29,90 25,00
Έκπτωση 22%
45,00 35,00
Έκπτωση 17%
30,00 25,00