Έκπτωση 50%

Bon Salt Low Sodiun -60% (Low Salt)

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 5,00
2,50
Κερδίζετε : 2,50 (50%)
45005
Σε Απόθεμα
+

Ελάχιστη ποσότητα για το "Bon Salt Low Sodiun -60% (Low Salt)" είναι 1".

Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Αποτέλεσμα εικόνας για bonsalt 60%

Το Bonsalt -60% Sodium(Νάτριο) είναι το μεγαλύτερο ποσοστό  μείωσης του Νατρίου που περιέχει το κοινό Αλάτι. Θα το βρείτε στα Φαρμακεία και στα βιολογικά καταστήματα στην συσκευασία των 85 gr αλατιέρα.

Το BonSalt -60% Sodium μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όπως το κοινό αλάτι, με καμία διαφορά. Είναι 100% φυσικό προϊόν. Είναι το ιδανικό προϊόν για να αποφύγετε την λήψη Νατρίου.

Όπως κάνετε και με το κοινό αλάτι δοκιμάστε τα φαγητά σας για να βρείτε την ιδανική ποσότητα που θα χρησιμοποιείτε. Το πιο ιδανικό είναι σιγά σιγά να αποβάλλετε τελείως την λήψη αλατιού από την διατροφή σας.  Έχει αποδειχθεί πως ευθύνεται για την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Θα το βρείτε και σε συσκευασίες των 25 κιλών για επαγγελματίες.

Παρασκευάζετε από την μεγαλύτερη Ισπανική Βιομηχανία GONZALO CASTELLO που καλύπτει την παγκόσμια ζήτηση.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαμε να αποβάλλουμε όπως είπαμε τελείως το αλάτι από την διατροφή μας και ο λόγος δεν είναι πως ο οργανισμός δεν το έχει ανάγκη αλλά παίρνουμε τόσες μεγάλες ποσότητες καθημερινά γιατί βρίσκεται κρυμμένο σε όλα τα τρόφιμα.

Υπέροχη γεύση, δεν θα καταλάβετε την διαφορά, και σίγουρα θα έχετε -60% λιγότερο Νάτριο. Επίσης θα λαμβάνεται το τόσο σπουδαίο Κάλιο που τόσο έχει ανάγκη ο οργανισμός.

Το BonSalt -60%  κατά της αρτηριακής πίεσης .

Στον ανεπτυγμένο κόσμο, οι περισσότεροι θάνατοι που σχετίζονται με την υψηλή αρτηριακή πίεση σχετίζονται με το κάπνισμα και το αλάτι. Οι ειδικοί λένε ότι η υψηλή πρόσληψη αλατιού μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην υψηλή πίεση του αίματος, η οποία μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και εγκεφαλικού επεισοδίου. Στην Βρετανία ένας στους τρείς που πάσχουν από υψηλή αρτηριακή πίεση οφείλετε στην λήψη αλατιού.

 

Η υπερβολική ποσότητα νατρίου στη διατροφή σας μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση . Η τρέχουσα συνιστώμενη ημερήσια δόση για έναν ενήλικο είναι μόλις 6 g αλατιού, που ισοδυναμεί με 2,4 g νατρίου , για να κρατήσει τα επίπεδα του νατρίου προς τα κάτω και να βοηθήσει στη διατήρηση μιας  υγιούς υψηλής αρτηριακής πίεσης.

 

Όπως ακριβώς το πολύ νάτριο στη διατροφή μπορεί να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση, το πολύ λίγο κάλιο μπορεί επίσης να συμβάλει. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η αύξηση της πρόσληψης καλίου μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στην διατήρηση της υγιούς πίεσης.

 

Το νάτριο και το κάλιο συνεργάζονται για τον έλεγχο της πίεσης του αίματος σας . Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να μετριαστεί η πρόσληψη νατρίου, και να προσπαθείτε να τρώτε  περισσότερα τρόφιμα πλούσια σε κάλιο.

 

Τα τρόφιμα που περιέχουν κάλιο είναι τα φρούτα και τα λαχανικά ( συμπεριλαμβανομένων των αποξηραμένων), πατάτες, όσπρια, ξηρούς καρπούς και σπόρους, το γάλα και το γιαούρτι, τα ψάρια, τα πουλερικά και τα δημητριακά ολικής αλέσεως.

 

Το χλωριούχο νάτριο (max 40,0%)

Το χλωριούχο νάτριο είναι ακριβώς το αλάτι! Τα άλατα, συμπεριλαμβανομένων των ορυκτών και των θαλασσινών άλατιών, είναι 100% χλωριούχο νατρίο. Ενώ είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή, οι περισσότεροι από εμάς καταναλώνουν πάρα πολύ νάτριο, οπότε Το BonSalt -66% προσφέρει τον ιδανικό τρόπο για την μείωση της πρόσληψης νατρίου..

Χλωριούχο καλίου (min 60%)

Το κάλιο είναι πολύτιμο για το σώμα, ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του στη ρύθμιση της δραστηριότητας των μυών και των νεύρων. Το BonSalt -60% είναι μια μεγάλη πηγή καλίου, παρέχοντας μια υγιή ισορροπία των δύο στοιχείων.

Το Κάλιο έχει αποδειχθεί επίσης ότι βοηθά στην διατήρηση της υγείας του αίματος.

Παρόμοια Προϊόντα

Έκπτωση 10%
10,50 9,50
Έκπτωση 12%
3,97 3,50

Στη ίδια ΤΙμή!

BRUSHPICKS 60 TEMAXIA
2,80 2,50
Hand sanitizer papoutsanis 300 ml
3,00 2,50